Mda. Mii de multumiri. Destul de simplu si foarte delicios. Eu n-am mai gatit cu ulei si cu atat mai putin prajeli de multa vreme. Ti-as recomanda ca pe viitor sa eviti si tu. Ajuta mult la sanatate.
credema ca si eu gatesc rar cu asa mult ulei dar dovleceii sunt deliciosi in forma asta si atunci cand ma destrabalez dupa o gramada de rabdari asta fac cu dovleceii si cartofii aurii,pulpele sunt facute la gratarul cu apa ,pe alea numai asa le fac ,incearca reteta si vei vedea ca din cand in cand o mananci si din asta ,care nici nu mai conteaza la cate alte tampenii bagam in noi zilnicoricat ne ferim
Pai hai sa vezi e o chestie faina ! se iau dovleceii se curata de coaja daca sunt mai mici ii lasi cu seminte dar ii tai mai grosi,daca sunt mai mari cand coaja are culoarea spre galbuii (eu ii prefer pe astia ) scoti semintele ii tai in 4 ,5 pe lungime sa se obtina fasii marisoare dar nu foarte ,pe urma ii tai felii mai groase si iasa ca si cartofii dar curbati (,vezi la fotografia cu tigaia la prajit) ii sarezi si ii lasi 3 minute si pe urma ii pui pe un servet mai mare de bucatarie ,ii stergi bine si ii pui la prajit in ulei incins ca si cartofii pai,ei se auresc putin ,ii scoti in bol si pui marar tocat putin usturoi si putin otet ,II poti folosi ca si garnitura s-au muratura ,cum vrei tu langa pulpe la gratar ,snitele,gratare ,chiftelute .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.