1901 poze   64914 vizite

Mancare dovlecei

P1020195
P1020195
P1020196; Se scot in bol si se adauga marar usturoi si putin otet
P1020196
P1020197; cartofi aurii,sos de iaurt smantana usturoi si marar
P1020197
pulpe; pulpite la gratar
pulpe
P1020199
P1020199
P1020200
P1020200
P1020201; pofta buna!
P1020201
P1020202
P1020202
P1020203
P1020203
P1020204
P1020204
P1020205; Se prajesc in ulei incins
P1020205
P1020206
P1020206

Comentarii album • 10
Violeta27 21 November 2012  
este si bun si sanatos dovlecelul ,eu il bag in toate retele posibile
Raportează
resiga 21 November 2012  
DA si mai ales cine are diabet trebuie sa il consume sub orice forma !
Raportează
lalea 2 July 2012  
Imi place dovlecelul!
Raportează
irena 1 July 2012  
Stiu cat de deliciosi sunt asa. Faceam si eu candva ceva asemanator.
Raportează
irena 1 July 2012  
Mda. Mii de multumiri. Destul de simplu si foarte delicios. Eu n-am mai gatit cu ulei si cu atat mai putin prajeli de multa vreme. Ti-as recomanda ca pe viitor sa eviti si tu. Ajuta mult la sanatate.
Raportează
resiga 1 July 2012  
credema ca si eu gatesc rar cu asa mult ulei dar dovleceii sunt deliciosi in forma asta si atunci cand ma destrabalez dupa o gramada de rabdari asta fac cu dovleceii si cartofii aurii,pulpele sunt facute la gratarul cu apa ,pe alea numai asa le fac ,incearca reteta si vei vedea ca din cand in cand o mananci si din asta ,care nici nu mai conteaza la cate alte tampenii bagam in noi zilnicoricat ne ferim
Raportează
irena 1 July 2012  
Era de mare ajutor sa pui si reteta. Sa aveti pofta!
Raportează
resiga 1 July 2012  
Pai hai sa vezi e o chestie faina ! se iau dovleceii se curata de coaja daca sunt mai mici ii lasi cu seminte dar ii tai mai grosi,daca sunt mai mari cand coaja are culoarea spre galbuii (eu ii prefer pe astia ) scoti semintele ii tai in 4 ,5 pe lungime sa se obtina fasii marisoare dar nu foarte ,pe urma ii tai felii mai groase si iasa ca si cartofii dar curbati (,vezi la fotografia cu tigaia la prajit) ii sarezi si ii lasi 3 minute si pe urma ii pui pe un servet mai mare de bucatarie ,ii stergi bine si ii pui la prajit in ulei incins ca si cartofii pai,ei se auresc putin ,ii scoti in bol si pui marar tocat putin usturoi si putin otet ,II poti folosi ca si garnitura s-au muratura ,cum vrei tu langa pulpe la gratar ,snitele,gratare ,chiftelute .
Raportează
resiga 1 July 2012  
In prima fotografie 195 sunt felii de dovlecel felii intregi,in a doua 196 si 200 sunt felii dupa ce am scos samburii
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.